Wednesday, 17.10.2018, 17:31
Welcome Guest | RSS

My site

Menu

Tag Board

Poll

Rate my site
Total of answers: 4

Statiestic


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » 2014 » November » 24 » Bontschepselen VOFTI (WOFTY). Het scherm vriend.
16:12
Bontschepselen VOFTI (WOFTY). Het scherm vriend.

 

Raar uitziende mooie levend wezen Wofty (screenmate) - een virtuele dieren (voorlopig) ontwikkeld door reclamebureau CLM BBDO reclamecampagne voor Freedent White ™. Hij kan spelen op de site van de ontwikkelaar in het browservenster. Maar het is beter om het programma te downloaden en te spelen met het op uw computer. Schattig wit poesje amuse iedereen. Lees hieronder.

 

Wat hebben we voor de relatief trage computers en laptops hebben de mogelijkheid om een hoge, of vice versa, een lage prioriteit CPU vast te stellen. Het is mogelijk om het te gebruiken als geluids-, en zonder.

Richtlijnen voor de installatie:

1) Pak het bestand naar het einde (directory aanwezig)

2) Verwijder het bestand config.ini subdirectory gegevens * (niet noodzakelijk)

3) draaien wofty.exe en geniet

Korte beschrijving skrinmeyta: zoogdier leeft gewoon op het bureaublad of op de top van alle vensters en van tijd tot tijd op te staan allerlei dingen (dit is bijzonder rijk variant van "kind", die soms in slaap valt na middernacht). De meeste opties zijn beschikbaar via het drop-down menu (klik met de rechtermuisknop op de dieren). Als je het zoogdier lopen niet zichtbaar is - verwijder de config.ini bestand in de map data en probeer het opnieuw!

 

 

DOWNLOAD

Category: Huisdiertjes op uw bureaublad! | Views: 512 | Added by: Stervo4ka | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Onze katje

Inlogen

Zoeken

Calender

«  November 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Archief

Site vrienden

Hier kan uw reclame geplaast worden heb je vragen, neem contact met administratie.